מרכז אילינוי חזיר Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1387 קלוריות. אם יש לך דבש, חזרת, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו תבשיל בקלה אפוי ' Chef-Boy-I-Be-Illinois, שף-ילד-I-Be-Illinois' ברוקולי איטלקי, ו Chef-Boy-I-Be Illinois' Ligurian Pasta (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
חותכים את tenderloin ב 4 מדליונים. פרפר כל מדליון לרוחב, ולאחר מכן למקם כל מדליון בין 2 חתיכות של ניילון לעטוף. באמצעות פטיש בשר, קילו עד כל פטי הוא 1/8 אינץ 'עבה ו 6 עד 8 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
מערבבים יחד את חלב החמאה, דבש,שום מגורען,מלח,אבקת בצל ופפריקה בקערה כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
כָּתֵף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נוזל-אונקיות מים טריים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את החזיר לתוך צלחת 9 על 13 אינץ ' לכסות את המרינדה. להשרות במקרר במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
במחבת ברזל יצוק גדולה, מחממים שמן על חום בינוני עד 350 מעלות F. מחממים את התנור ל 200 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להקים תחנת לחם שלושה שלבים, עם קמח, ביצים ופירורי לחם בשלוש מנות אפייה נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מניחים את הטנדרלוין במרינדה הראשון בקמח, לנער את כל עודף, ולאחר מכן את הביצים, ולתת כל עודף לטפטף, ולאחר מכן את פירורי הלחם. לחץ על הקציצות לתוך פירורי הלחם עד כיסוי כולל מושגת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
אחד בכל פעם, מטגנים כל קציצה עד חום זהוב, כ -3 דקות, מרפרף במידת הצורך. החזיר הוא כל כך דק, כי עד שהוא חום זהוב, זה נעשה. לאחר חזיר הוא סיים, למקם אותו על חוט מתלה מצופה תבנית אפייה ומניחים בתנור כדי להתחמם, אם אתה רוצה. אם לא, אין דאגות, זה טוב באותה מידה בטמפרטורת החדר.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
עבור הכריך לבנות: על כל לחמניה התחתונה, במקום 2 פרוסות גבינה אמריקאית ולאחר מכן העליון עם בשר חזיר חם tenderloin. למעלה חזיר עם בצל אדום, חמוצים וחסה. למרוח את החרדל משמש על הלחמנייה העליונה ואז להוסיף את הכריך.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
טעמים צפופים של שזיף כהה ושוקולד, שכבות עם אלון קלוי וגימור קטיפתי שמשתהה ומתמהמה. זוגות היטב עם בשר בגריל, בינוני גבינה חזקה או פשוט בכוחות עצמו.