Chipotle - סטייק Flatiron במרינדה עם תבלין אבוקדו-תירס
Chipotle - סטייק Flatiron במרינדה עם תבלין אבוקדו-תירס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בצל, גרעיני תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריך סטייק Flatiron עם מלפפון, ג'ינג'ר להתענג & רוח רפאים צ' ילי איולי, צ'יפוטלה-סטייק במרינדה, ו סטייק צלע ברוטב בלסמי עם פלפל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. תניח את הסטייק על משטח עבודה. באמצעות סכין חדה, לחתוך בזהירות את מרכז הסטייק (במקביל משטח העבודה), משאיר 1/2 אינץ ' של הבשר המצורף בצד, כך שניתן לפתוח אותו כמו ספר. הגדר את סטייק flatiron butterflied בקערה בינונית או צלחת אפייה.
בבלנדר, לשלב את מיץ התפוזים עם צ ' יפוטלה, adobo, שום ו 1 כף שמן זית מחית עד חלקה.
יוצקים את המרינדה על הסטייק ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית אחרת, לערבב בעדינות את האבוקדו עם התירס, בצל אדום, jalapeo, מיץ לימון ואת 1 כף הנותרים של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
הסר את הסטייק מן המרינדה, נותן לטפטף עודף בחזרה לתוך הקערה; לא לנגב את המרינדה. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל. גריל את סטייק butterflied שטוח על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד בינוני, על 6 דקות בכל צד.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים דק את הסטייק על פני התבואה ומגישים עם תבלין אבוקדו-תירס.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Bodegas Naveran ברוט טבע קאווה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Bodegas Naveran Brut Nature Cava
קאוות הן מאוד תכליתיות כמו אפריטיף לפני הארוחה, וכמובן, ליהנות במהלך הארוחה. בנוסף לכל מיני מאכלים מטוגנים (נסו עם smelts מטוגן או קלמרי!), טבע ברוט Naveran זה יהיה זוג עם גבינות רכות, פירות טריים, בשר לבן (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זה גם נהדר ללגום בכוחות עצמו.תערובת: 40% Macabeo, 30% Parellada, 20% שרדונה, 10% Xarello