קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

Tex Mex ספגטי סקווש עם שעועית שחורה ממרח אבוקדו

Tex Mex ספגטי סקווש עם שעועית שחורה ממרח אבוקדו
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: Tex-Mex המבורגרים, סלט עוף קצוץ Tex-Mex, ו סלט פסטה Tex-Mex שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375F וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה. חותכים את גזע הסקווש ומניחים את הצד החתוך על קרש חיתוך. בעזרת סכין שף, חותכים בזהירות את הדלעת לאורך כדי ליצור שני חצאים ארוכים. לגרוף את הזרעים והמעיים עם כדור גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קרש חיתוךקרש חיתוך
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
שפים סכיןשפים סכין
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מברישים מעט שמן זית על הדלעת ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוףסכין קילוף
3
מניחים חצאי סקווש לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה לצלות במשך 30-50 דקות, תלוי כמה גדול הסקווש שלך. כאשר הסקווש הוא רך ואתה יכול בקלות לגרד את הגדילים עם מזלג, זה מוכן. אני אוהב לבדוק את הדלעת לאחר 25-30 דקות כדי לוודא שאני לא מעל בישול זה. הקפד לא לבשל במשך זמן רב מדי או שזה יהפוך רגשני.בזמן שהסקווש נצלה, הכינו את הממרח אבוקדו השעועית השחורה. מועכים את בשר האבוקדו בקערה גדולה. מקפלים את הבצל, העגבניות, סחוט ושטוף שעועית שחורה, וכוסברה. מתבלים לפי הטעם במיץ ליים, מלח, פלפל ופתיתי פלפל אדומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר סקווש מהתנור, להתהפך, לגרד את הבשר עם מזלג בתנועות אנכיות. תעשי את זה עד שתגרדי את כל הגדילים מהעור. עכשיו מפזרים על כמה אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, מלח ופלפל (ככל או מעט ככל שתרצה). למעלה סקווש עם ממרח אבוקדו לשרת חם. אתה יכול גם צלחת סקווש ספגטי, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
סכין קילוףסכין קילוף
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.