קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

בוריטוס ביצת אנדואל

בוריטוס ביצת אנדואל
בוריטוס ביצת Andouille עשוי להיות רק המתכון המקסיקני שאתה מחפש. בבמנה עיקרית זו יש 499 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -31 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.5 דולר למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו גבינת ג'ק פלפל, טורטיות קמח, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: Andouille Hash and Egg Tacos , Egg Burritos ו- Egg Burritos .

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בצל בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
3 (9 אינץ') קרומי פאי מגולגלים בקירור3 (9 אינץ') קרומי פאי מגולגלים בקירור
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
(9 אינץ') קרומי פאי מגולגלים בקירור(9 אינץ') קרומי פאי מגולגלים בקירור
2
מוסיפים את הנקניק, הצ'ילי והג'לפנו; מבשלים 4-5 דקות יותר או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
1 1/2 כוסות מים או יין לבן1 1/2 כוסות מים או יין לבן
3
מוסיפים את הביצים, המלח, הפלפל והקאיין; מבשלים ומערבבים עד שהביצים מתייצבות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפלפלפל
4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורךעגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
4
כף מילוי במרכז על כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
5
מפזרים על כל אחד 2 כפות גבינה. מקפלים את הצדדים והקצוות מעל המילוי ומגלגלים.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קצוצים קלוייםפיסטוקים קצוצים קלויים
גלולגלול
6
מגישים עם רוטב טאקו אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקורוטב טאקו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור בוריטו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. Argyle Reserve Pinot Noir עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator