דלעת אפויה עם נקניקיות ותפוחים
דלעת אפויה עם נקניקיות ותפוחים לוקחת בערך שעה ו-5 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מנה ל-4 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 291 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. תמורת $1.08 למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם דלעת ערמונים, תפוח, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים:פסטה עם דלעת ערמונים, פסטו נקניקיות ומרווה , דלעת ערמונים על תבנית עם נקניקיות איטלקיות חריפות , ומרק דלעת ערמונים ותפוחים .
הוראות
בקערה בינונית, ערבבו את התפוח, הבצל, פירורי הלחם, המרווה והפלפל.
מוסיפים את הנקניקיות; מערבבים היטב. מעבירים את הנקניקיות לחצאי הדלעת בעזרת כף; מניחים בתבנית אפייה משומנת בגודל 33 ס"מ על 23 ס"מ. מכסים ואופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 45 דקות. מסירים את המכסה ואופים 10 דקות נוספות או עד שהנקניקיות כבר לא ורודות והדלעת רכה.