הודו לו מיין מוקפץ
מוקפץ לו מיין הודו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -32 גרם חלבון , 6 גרם שומן , וסך הכל 303 קלוריות . תמורת 2.35 דולר למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . אם יש לכם שמן קנולן, לינגוויני ו/או פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על ידי 5 חובבי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 42% , וזה טוב. מתכונים דומים: מוקפץ קארלה/מטוגן דלעת מרה , מוקפץ שרימפס אסייתי , ומוקפץ ירקות אסייתי עם בשר בקר טחון .
הוראות
מבשלים את הלינגוויני לפי הוראות היצרן. בינתיים, במחבת גדולה או בווק, מטגנים את תרנגול ההודו במנות בכף שמן חם במשך 5-6 דקות או עד שהתרנגול כבר לא ורוד.
באותה מחבת, מטגנים את הפטריות בשמן הנותר במשך 3-4 דקות או עד שהן רכות-פריכות.
מוסיפים פלפלים ובצל; מטגנים תוך ערבוב במשך 2-3 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים את ההודו ורוטב הקפצה; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות או עד לחימום מלא.
סננו את הלינגוויני; הוסיפו לתערובת ההודו וערבבו לציפוי.