קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

חזה בקר מבושל ביין אדום עם רוטב חזרת ודיסקיות מעופפות של דודה רבקה

חזה בקר מבושל ביין אדום עם רוטב חזרת ודיסקיות מעופפות של דודה רבקה
חזה בקר מבושל ביין אדום עם רוטב חזרת ודיסקיות מעופפות של דודה רבקה היא מנה עיקרית ללא מוצרי חלב . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . תמורת 5.21 דולר למנה , מתכון זה מכסה 36% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. לכו לחנות וקנו ציר עוף, חזרת, קמח מצה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -6 שעות ו-25 דקות . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכוונים אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 73% , וזה ציון מוצק. חזה בקר מבושל ביין אדום , בקר מבושל ביין אדום , ובקר מבושל בבירה ברוטב דינג דאנג גוד דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
להכנת הבריסקט: חממו את התנור מראש ל-325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ממלאים סיר קטן במים, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את השום, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים במהירות עד לריכוך קל, כדקה. בעזרת כף מחוררת מעבירים את השום לקערה עם מי קרח. קולפים כשהוא קר מספיק כדי לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
ערבבו את הקמח, המלח והפלפל בצלחת גדולה ורדודה או מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מוסיפים את חזה הבקר ומעבירים אותו לציפוי מכל הצדדים. מנערים את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
6
מחממים את השמן בסיר גדול עם מכסה או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עד שכמעט מעלה עשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
מוסיפים את הבשר ומבשלים, תוך כדי הפיכה תכופה, עד להשחמה טובה, כ-6 עד 8 דקות מכל צד.
8
מעבירים לצלחת או מגש ושופכים את כל השומן מלבד 2 כפות. מוסיפים את הבצל והשום הקלוף. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד להזהבה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
יוצקים את היין ומערבבים כדי לאסוף שאריות שחומות בתחתית הקדירה. מוסיפים את רסק העגבניות ומוסיפים את עלי הדפנה והטימין. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מבשלים במהירות, תוך ערבוב תכוף, עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים פנימה את הציר ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את חזה הבקר. מכסים היטב בנייר כסף, לאחר מכן מכסים את הסיר במכסה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מעבירים לשליש התחתון של התנור ואפים עד שניתן לנעוץ מזלג בקלות, 3 עד 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
להכנת רוטב חזרת: ערבבו את חזרת, חומץ, מיונז, עירית ומיץ לימון בקערה קטנה. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה ותבלו במלח ופלפל. אמורה להיות לכם בערך כוס אחת. שמרו בקירור עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
להכנת הדיסקיות: טורפים יחד את ציר הבצק, הביצים והמרגרינה בקערה קטנה. מוסיפים את המלח וקמח המצות עד לקבלת בצק רך. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר עד לצינון מלא, כשעה. מרתיחים סיר גדול של מים מומלחים על אש גבוהה. מעבדים כף אחת של בצק בכל פעם, בעזרת ידיים רטובות, יוצרים מהבצק דיסקיות ברוחב של כ-3.5 ס"מ ועובי של כ-1.5 ס"מ. אמורות להיות לכם כ-18 דיסקיות. מניחים אותן למים הרותחים ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהדיסקיות תפוחות ומבושלות לחלוטין, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מעבירים את הבשר מהקדירה למשטח חיתוך ומכסים אותו באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
הניחו לנוח 15 דקות. סננו בעדינות את פני הנוזלים בקדרה בעזרת כף כדי להסיר כמה שיותר שומן.
16
הסר וזרוק את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
17
מוסיפים את הדיסקיות לנוזל הבישול ומבשלים על גבי הכיריים על אש בינונית, מכוסה, עד שהן משחימות וספגות חלק מהרוטב, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
18
פורסים את החזה דק בזווית, כנגד סיבי החזה. מסדרים את הפרוסות על צלחת הגשה מחוממת ומורחים מעל מעט מקרם חזרת בעזרת כף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
19
מניחים את הדיסקיות בצד ומזלפים מעל את הרוטב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
מגישים חם.

מרכיבים

2kgsbeef brisket, preferably the 2nd cut (also called the point cut)beef brisket, preferably the 2nd cut (also called the point cut)1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה601 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, רצוי תוצרת ביתציר עוף, רצוי תוצרת בית9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, רצוי תוצרת ביתציר עוף, רצוי תוצרת בית2עלי דפנה יבשים, עדיף טורקייםעלי דפנה יבשים, עדיף טורקיים1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש7201 לב מפאלדי טרי אם אפשרdry red wine (kosher)dry red wine (kosher)4largesביצים, מכותביצים, מכות125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 כפיות אבקת שוםעירית טרייה חתוכהעירית טרייה חתוכה1201 לב מפאלדי טרי אם אפשרfinely grated fresh or drained prepared horseradishfinely grated fresh or drained prepared horseradish1ראש גדולשום, מופרד ציפורןשום, מופרד ציפורן1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מרגרינה פארב, נמסהמרגרינה פארב, נמסה1401 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון2241 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2largesבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק661 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה12 כפיות אבקת שוםחומץ יין לבןחומץ יין לבן