קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות33
מגזין

חזה חנוכה של אלן

חזה חנוכה של אלן
חזה חנוכה של אלן הוא מתכון יהודי שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -45 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 542 קלוריות . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 31 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מרק בצל, מרק בקר, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו-50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 90% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: חזה בקר ברביקיו , חזה בקר מטוגן בירה עם רוטב דינג דאנג טוב , וחזה בקר קלוע ביין אדום .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים מחבת צלייה גדולה על אש בינונית-גבוהה וצורבים חזה בקר, כשהצד השומן למטה בהתחלה, עד להשחמה מכל הצדדים, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקרבשר בקר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מסירים את החזה ומניחים בצד.
4
מניחים פרוסות בצל בתחתית תבנית הצלייה; יוצקים קופסת מרק בקר אחת, קופסת מרק בצל צרפתי אחת ופחית בירה אחת על הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
מרק בצל צרפתימרק בצל צרפתי
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
הניחו את החזה לתוך תבנית הצלייה; יוצקים את הפחיות הנותרות של מרק בקר, מרק בצל צרפתי ובירה על החזה. מכסים את תבנית הצלייה במכסה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בצל צרפתימרק בצל צרפתי
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים את החזה המקורר מתבנית הצלייה ועוטפים היטב בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
יוצקים מיצי מחבת ובצל לכלי אחסון מזון ומכסים היטב במכסה. מקררים את מיצי הבקר והמחבת למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
למחרת, מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
יוצקים מיצי מחבת ובצל לתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
פתחו את החזה, חתכו כל שומן גלוי ופורסים דק לרוחב גרגר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
13
מניחים פרוסות חזה לתוך מיצי המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מחזירים לתנור ואופים עד שמיצי המחבת מסמיכים והבשר חם, כ-45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי