חזיר אפוי עם רוטב מתוק
המתכון "חזיר אפוי ברוטב מתוק" מוכן בכשעה ו-45 דקות . תמורת 3.86 דולר למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-16 סועדים. מנה אחת מהמנה מכילה כ -43 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 414 קלוריות . 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, חזיר, סוכר חום וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. עם ציון כף של 87% , מנה זו היא אדירה. מתכונים דומים: צדפות אפויות עם חזיר פרמה , מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר , וחזיר אפוי באגוזי פקאן .
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות פרנהייט (165 מעלות צלזיוס).
מניחים את החזיר בתבנית צלייה גדולה, כשהצד החתוך כלפי מטה. לוחצים על החזיר סוכר חום באופן שווה.
יוצקים את התפוח לתבנית אפייה ומכסים במכסה או בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחזיר חם לחלוטין, כ-80 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור להראות 70 מעלות צלזיוס (160 מעלות פרנהייט).
יש לתת לנקניק לנוח 10 דקות לפני שמעבירים לצלחת הגשה.
יוצקים את מיצי המחבת הנותרים לסיר.
ערבבו קמח וחלב בצנצנת עם מכסה; נערו עד לקבלת תערובת אחידה.
הביאו את מיצי המחבת לרתיחה. ערבבו לאט את תערובת הקמח לתוך הסיר עד שהרוטב סמיך, כ-5 דקות.