חזיר מזוגג סיידר תפוחים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, שינקן מזוגגת סיידר תפוחים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 64 סנט למנה , אתה מקבל משקה שמגיש 10. מנה אחת מכילה 143 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם סיידר תפוחים, תבלין פאי תפוחים, חומץ סיידר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-45 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו סופגניות סיידר תפוחים מזוגגות , תבשיל סתיו של גזר ותפוח צלוי סיידר וכתף חזיר עם בצל מקורמל וקונפי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר חזיר על רשת בתבנית צלייה רדודה. מנקדים את פני הבשר, יוצרים צורות יהלומים בעומק של 1/2 אינץ'. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך שעתיים.
בינתיים מערבבים בסיר גדול את הסיידר, הדבש, החומץ והחרדל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 15 דקות, תוך ערבוב תכוף. מערבבים פנימה את החמאה, אבקת הצ'ילי ותבלין פאי התפוחים. שמור בצד 1 כוס להגשה.
מבשלים את הרוטב הנותר עד להסמכה; כפית על בשר חזיר.
אופים, ללא כיסוי, 30-35 דקות יותר או עד שמדחום קורא 140°. רוטב שמור חם; להגיש עם בשר חזיר