כיכרות קינמון וצימוקים
אם יש לכם בערך שעה ו-10 דקות לבלות במטבח, כיכרות קינמון-צימוקים עשויות להיות מתכון מצוין לצמחוניות עם חלב אובו . תמורת 10 סנט למנה , תקבלו ארוחת בוקר שמספיקה ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 122 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם קמח, סוכר חום, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון כף של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו את צ'יפס פקאן, קינמון, צימוקים , לחמניות רום, צימוקים, קינמון ועוגת אננס, גזר וצימוקים ותבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים וכף אחת של סוכר במים חמימים.
מוסיפים את החלב, הביצים, החמאה המומסת, המלח ו-5 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את כמות הקמח הנותרת כדי ליצור בצק יציב.
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
לדחוף את הבצק; לחלק אותו לשניים.
רדדו חלק אחד למלבן בגודל 15 אינץ' על 13 אינץ'.
מורחים 1/4 כוס חמאה עד לעומק של 1/2 אינץ' מהשוליים; מפזרים 2 כפות סוכר חום, 2 כפות צימוקים וכפית וחצי קינמון.
גלגלו את הגליל בצורת ג'לי רול, החל מהצד הארוך; צבטו את התפרים לאיטום ותחבו את הקצוות מתחת.
הניחו את התבנית עם התפר כלפי מטה על תבנית אפייה משומנת בגודל 43 x 28 ס"מ. כסו והתפחו עד להכפלת הנפח, כ-40 דקות. חזרו על כך עם יתרת הבצק והמלית.
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או עד להזהבה. קררו על רשתות צינון.