לחם פטריות מלוח הוא לחם המכיל 32 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 2 גרם שומן , וסך הכל 95 קלוריות . , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם הבית דורש שמרים, יוגורט, קמח ומלח. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כ -55 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 28% , וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: קרוסטיני רדיצ'יו ופרושוטו מלוחים עם סאפה סירופ מתוק ,עגבניות צלויות לאט עם פילה אנשובי , ופלפלים, גזר ועגבנייה אופמה (דייסת סולת מלוחה) .
הוראות
1
במחבת גדולה, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מוסיפים פטריות ובצל; מטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
3
מוסיפים רוטב סויה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמימים.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
מוסיפים את היוגורט, הדבש, המלח, תערובת הפטריות ו-2.5 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את כמות הקמח הנותרת כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גרעיני דלעת לא קלויים
6
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
7
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
8
מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים לכיכרות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מניחים בשתי תבניות כיכר לחם משומנות בגודל 23 ס"מ על 13 ס"מ. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.