קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

לחם צרפתי מחיטה מלאה

לחם צרפתי מחיטה מלאה
אם יש לך בערך שעה ו-5 דקות לבלות במטבח, לחם צרפתי מחיטה מלאה עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו אדיר לנסות. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . תמורת 10 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמרים, סוכר, קמח תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב בתור לחם. עם ציון של 34% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה כמעט , לחם מחיטה מלאה מולסה ולחם פוקצ'ה מחיטה מלאה עם בצל מקורמל .

הוראות

1
מערבבים את הקמחים. בקערה גדולה מערבבים 3 כוסות תערובת קמח עם השמרים. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים מים, סוכר, מלח וחמאה ל-115°-120°.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים לקמח ושמרים. מקציפים עם במהירות נמוכה למשך 30 שניות; מגבירים את המהירות לבינונית ומקציפים 3 דקות נוספות. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
5
מניחים בצק בקערה משומנת; מכסים ומניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מנקבים בצק למטה; מחלקים לשניים ונותנים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
מגלגלים כל חצי ל-15 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל מהצד הארוך. צובטים חותם והופכים את הקצוות מתחת ליצירת כיכר חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מפזרים שני ניירות אפייה עם קמח תירס ומניחים כל כיכר, עם צד התפר כלפי מטה, על תבנית אפייה משומנת. צור חתכים כל 2-1/2 אינץ' בחלק העליון של כל כיכר. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מקציפים חלבון ביצה ומים; להבריש קצת על כיכרות. מקררים את שאר התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
11
אופים ב-375 מעלות למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
מברישים שוב בתערובת חלבון ביצה ואופים 15-20 דקות יותר או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
מוציאים את התבניות לרשתות לצינון.