קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

לחם צרפתי מחיטה מלאה

לחם צרפתי מחיטה מלאה
אם יש לך בערך שעה ו-5 דקות לבלות במטבח, לחם צרפתי מחיטה מלאה עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו אדיר לנסות. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . תמורת 10 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמרים, סוכר, קמח תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב בתור לחם. עם ציון של 34% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה כמעט , לחם מחיטה מלאה מולסה ולחם פוקצ'ה מחיטה מלאה עם בצל מקורמל .

הוראות

1
מערבבים את הקמחים. בקערה גדולה מערבבים 3 כוסות תערובת קמח עם השמרים. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מחממים מים, סוכר, מלח וחמאה ל-115°-120°.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מוסיפים לקמח ושמרים. מקציפים עם במהירות נמוכה למשך 30 שניות; מגבירים את המהירות לבינונית ומקציפים 3 דקות נוספות. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
5
מניחים בצק בקערה משומנת; מכסים ומניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
מנקבים בצק למטה; מחלקים לשניים ונותנים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
מגלגלים כל חצי ל-15 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל מהצד הארוך. צובטים חותם והופכים את הקצוות מתחת ליצירת כיכר חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מפזרים שני ניירות אפייה עם קמח תירס ומניחים כל כיכר, עם צד התפר כלפי מטה, על תבנית אפייה משומנת. צור חתכים כל 2-1/2 אינץ' בחלק העליון של כל כיכר. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מקציפים חלבון ביצה ומים; להבריש קצת על כיכרות. מקררים את שאר התערובת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
11
אופים ב-375 מעלות למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
12
מברישים שוב בתערובת חלבון ביצה ואופים 15-20 דקות יותר או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
13
מוציאים את התבניות לרשתות לצינון.