אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, מיני פוקצ'ה בצל מקורמל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-12 מנות. לחם זה מכיל 222 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, חומץ שרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 19% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פוקצ'ה בצל מקורמל , פוקצ'ה בצל מקורמל ופתקי פוקצ'ה בצל מקורמל .
הוראות
1
מקציפים יחד את המים החמים, השמרים, הסוכר והחמאה המומסת בקערה קטנה; להניח עד שהשמרים נמסים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים רגילה מוצקה, מפוררת גס, במקרר עד לשימוש
1/2 כפית סוכר דק או רגיל
סוכר מגורען סופר דק או רגיל
3 בצלים אדומים גדולים, קלופים ופרוסים בעובי של כ-1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מקציפים 1 1/4 כוסות קמח ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מוסיפים את תערובת השמרים לתערובת הקמח ומערבבים בכף עץ עד שהתערובת מתגבשת.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מערבבים עד להטמעה.
5
מוסיפים עוד קמח, מעט בכל פעם, אם הבצק רטוב מדי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ולשים עד לקבלת בצק חלק ואלסטי, כ-3 דקות. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים; לגלגל כל אחד לכדור.
מניחים על נייר אפייה מאובק בקמח; מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מתפיחים במקום חמים עד להכפלת נפחו, כ-45 עד 60 דקות. (ניתן להכין בצק עד לנקודה זו יום אחד קדימה. לשמור מכוסה ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים למחבת פרוסות בצל ומתבלים ב-1/2 כפית מלח כשר. מבשלים בצל מבלי להפוך עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים חומץ שרי ודבש ומערבבים היטב לשילוב; מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד שהבצל רך ושחום, מדי פעם מערבבים בעדינות, כ-10 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(או או רגיל)
4
מסירים את המחבת מהאש ומצננים. (ניתן להכין בצל עד יום אחד קדימה. מכסים ומקררים.)
פוקצ'ה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Giacomo Mori Chianti. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.