מרינדה טריאקי I
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל יפני. נסו להכין מרינדה טריאקי 1 בבית. במרינדה הזו יש 175 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-9 מנות . לכו לחנות וקנו ורמוט, רוטב סויה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-40 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ופסקטריאנית . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: אנטיקוצ'וס של דג בס ים לבן עם מרינדה דבש צ'ילי אג'י וסלסה סמילה , פילה באסה מטוגן במחבת עם מרינדה אסייתית , ומרינדה יוונית עם יוגורט .
הוראות
בסיר גדול, ערבבו ג'ינג'ר, שום וכוס ורמוט. הביאו לרתיחה על אש בינונית ובשלו עד שהג'ינג'ר והשום רכים.
מוסיפים את יתרת הוורמוט, רוטב הסויה, הדבש ורוטב הצדפות. מביאים לרתיחה נמוכה ומנמיכים את האש. מבשלים על אש קטנה במשך 15 דקות עד שעה; יותר זמן עדיף, אבל 15 דקות יספיקו במקרה הצורך. יש לשים לב היטב כדי לוודא שהתערובת לא מקציפה ולא רותחת.
הסירו את המרינדה מהאש וטועמים. הרוטב צריך להיות מתוק, לא מלוח. במידת הצורך, הוסיפו עוד כוס דבש. קררו לטמפרטורת החדר. ניתן לשמור את המרינדה במקרר למשך 4 עד 5 ימים.