מרק כרוב מבושל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חמאה, שמיר, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו מרק עוף מבושל, מרק פטריות מבושל, ו מרק אבגולמונו צונן ומילא (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי, מטגנים את הכרוב, הבצל והסלרי בחמאה למשך 1 דקה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מניחים בצד 1/2 כוס מרק.
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונלי
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת המרק הנותר לתערובת הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(שמור 1 כף)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
להקציף קמח ומרק שמור עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת כרוב. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מערבבים כמות קטנה של מרק חם לתוך שמנת חמוצה; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד.