מתאבנים גבינת עיזים פריכה
מתאבנים גבינת עיזים קריספית אורכים בערך 40 דקות מתחילתם ועד סופן. מתכון זה מכין 32 מנות עם 67 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו חומץ בלסמי, ביצים, עגבניות שרי ועוד מספר מצרכים להכנה היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המתכון הזה. עם ציון כפית של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתאבנים אבוקדו וסרטנים , מתאבנים עוף באפלו ללא עצמות ומתאבנים קפרזה חצילים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הקפיאו את הגבינה למשך 15 דקות. הוציאו את העטיפה וחתכו לפרוסות בעובי של 6 מ"מ.
מניחים קמח וביצים בקערות שטוחות נפרדות. בקערה שטוחה נוספת, מערבבים את פירורי הלחם, הטימין, אבקת השום והמלח. מטבלים את פרוסות הגבינה בקמח, בביצים ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם.
במחבת חשמלית, חממו שמן ל-190 מעלות צלזיוס. טגנו פרוסות גבינה, כמה בכל פעם, במשך 2-3 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מקשטים כל מנה ראשונה בחצי עגבנייה ובעלה של בזיליקום.
טפטפו חומץ; הוסיפו צנוברים מעל.