נאצ'וס גיא-איטלקי הכנה של כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-8 מנות עם 300 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.12 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וקדומה . 17 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא עובד מצוין כמתכון לארוחת בוקר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש מוצרלה, פלפלי פפרונצ'יני, צלפים ובצל ירוק. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 75% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים: נאצ'וס הוואי , נאצ'וס גרנדה ונאצ'וס גבינה של נאצ'ו מאמא .
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
ערבבו את כל המרכיבים בקערה שאינה מגיבה. הניחו בצד ותנו לטעמים להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה, הוסיפו חצי מכמות שמן הזית. טגנו את בשר הבשר הטחון ואת נקניקיית ההודו עד שהם מבושלים לחלוטין, ולאחר מכן הוציאו אותם מהמחבת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
2 אונקיות סלמי קשה, חתוך לפרוסות
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים את שמן הזית הנותר למחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך אטום, כ-4 עד 5 דקות. מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות תוך מניעת שריפתו. מחזירים את תערובת הבשר למחבת.
הכינו את התוספות הנותרות והמתינו עד שתהיו מוכנים להרכיב את הנאצ'וס.
4
צ'יפס: במחבת כבדה, על אש בינונית, חממו את השמן ל-175 מעלות צלזיוס. הורידו בזהירות את עטיפות הוונטון לתוך השמן, במנות, מכיוון שהן מתבשלות מהר מאוד. ברגע שהן תופחות, הקפידו להפוך אותן. ברגע שהן מתחילות להשחים, הוציאו אותן לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wonton
רוטב הודו, מחומם
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מפזרים עליהם מלח ברגע שהם יוצאים מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
1
מחממים תנור מראש לחום נמוך וממקמים רשת כ-23 ס"מ מתחת למבער.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
בתבנית גדולה המתאימה לתנור, סדרו שכבה של צ'יפס, שכבה של תערובת בשר (חממו שוב במידת הצורך) ומפזרים מעל מעט מוצרלה. חזרו על הפעולה עם החצי השני של המרכיבים, וסיימו שוב עם הגבינה.
הניחו את התבנית מתחת לגריל עד שהגבינה נמסה (שימו לב היטב).
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מוציאים את הנאצ'וס מהתנור ומכסים בסלמי, עשבי תיבול טריים וסלסה. קחו את השקית שמכילה את תערובת הריקוטה/שמנת חמוצה וצרו בצק בצק מהיר על ידי חיתוך חור בפינת השקית.