קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות16
ציון בריאות20
מגזין

סנדוויצ'ים של חזיר ברביקיו

סנדוויצ'ים של חזיר ברביקיו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריכים מבשר חזיר על האש. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -30 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 288 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך בצל, מלח, קטשופ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כריכי חזיר על האש , כריכי חזיר על האש וכריכי חזיר על האש .

הוראות

1
בתנור הולנדי מערבבים את הבשר, הבצל, אבקת הצ'ילי, המלח אם רוצים, המים, הקטשופ והחומץ. מכסים ומבשלים 4 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
הסר את עודפי השומן. מוציאים את הבשר בעזרת כף מחוררת, שומרים נוזלי בישול. לגרוס את הבשר עם שני מזלגות. מחזירים לנוזל הבישול ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מגישים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי