עדשים עם עשבי תיבול, תרד ועגבניות
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוניים אובו-לקטו וטבעוניים לקופסת המתכונים שלכם, עדשים עם עשבי תיבול, תרד ועגבניות עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -14 גרם חלבון , 8 גרם שומן , וסך הכל 262 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 1.84 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו פטרוזיליה שטוחה, עגבניות שרי, בצלצלי שאלוט ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -50 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא עובד מצוין כמנה עיקרית במחיר סביר. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון מעולה של 96% . הציון הזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: מרק עדשים וערמונים טעים , עדשים עם ג'ינג'ר ועשבי תיבול טריים , ועדשים ותפוחים עם דלעת ערמונים .
הוראות
מניחים את העדשים בסיר עם המים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 30-35 דקות, עד שהעדשים רכות אך עדיין שומרות על צורתן.
סננו את עודפי המים מהעדשים והניחו אותן בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את בצלצלי השאלוט ומבשלים עד שהם מתרככים, כ-3 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נובל, כ-2 דקות.
מוסיפים למחבת את העגבניות, העדשים, הבזיליקום, הפטרוזיליה והנענע ומערבבים. מבשלים עד שהתערובת מתחממת לחלוטין, כדקה. מוסיפים את מיץ הלימון, המלח והפלפל ומגישים.
מקור מצוין ל: חלבון, סיבים תזונתיים, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין K, ברזל,