קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

עדשים עם עשבי תיבול, תרד ועגבניות

עדשים עם עשבי תיבול, תרד ועגבניות
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוניים אובו-לקטו וטבעוניים לקופסת המתכונים שלכם, עדשים עם עשבי תיבול, תרד ועגבניות עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -14 גרם חלבון , 8 גרם שומן , וסך הכל 262 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 1.84 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו פטרוזיליה שטוחה, עגבניות שרי, בצלצלי שאלוט ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -50 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא עובד מצוין כמנה עיקרית במחיר סביר. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון מעולה של 96% . הציון הזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: מרק עדשים וערמונים טעים , עדשים עם ג'ינג'ר ועשבי תיבול טריים , ועדשים ותפוחים עם דלעת ערמונים .

הוראות

1
מניחים את העדשים בסיר עם המים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 30-35 דקות, עד שהעדשים רכות אך עדיין שומרות על צורתן.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2
סננו את עודפי המים מהעדשים והניחו אותן בצד.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מוסיפים את בצלצלי השאלוט ומבשלים עד שהם מתרככים, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
5
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נובל, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
6
מוסיפים למחבת את העגבניות, העדשים, הבזיליקום, הפטרוזיליה והנענע ומערבבים. מבשלים עד שהתערובת מתחממת לחלוטין, כדקה. מוסיפים את מיץ הלימון, המלח והפלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עדשיםעדשים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מקור מצוין ל: חלבון, סיבים תזונתיים, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין K, ברזל,
8
מקור טוב ל: אשלגן