עוגת קרם ליים מפתח
את המתכון ניתן להכין פאי קרם ליים מפתח בערך 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 241 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים דורשים ביצים, מיץ ליים מפתח, גרידת ליים וקרום פאי. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 22%, וזה די רע. עוגת קרם ליים מפתח, אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, ו גלידת פאי ליים מפתח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערת ערבוב בינונית שלבו ביצים, חלב מרוכז, מיץ ליים וקליפת ליים. מקציפים במהירות בינונית עם מערבל חשמלי במשך כ 1 דקה או עד תערובת הוא מעורבב היטב.
יוצקים לקליפת מאפה אפויה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 עד 35 דקות, עד שהמרכז מוגדר. מגניב על המדף במשך 15 דקות, ולאחר מכן לצנן לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מקשטים בקצפת אם רוצים. מקררים מיד שאריות. אין לאחסן יותר מ -3 ימים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.