קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בקר וירקות עם מוצרלה

מרק בקר וירקות עם מוצרלה
אם יש לכם פלפל, ירקות עמק, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק ירקות בקר, מרק בשר צמחוני שמנמן, ו מרק ירקות בקר לבבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
3
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
4
מפזרים 2 כפות גבינה בכל אחד 8 קערות מרק; למלא קערות עם מרק.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה