מרק בקר וירקות עם מוצרלה
אם יש לכם פלפל, ירקות עמק, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק ירקות בקר, מרק בשר צמחוני שמנמן, ו מרק ירקות בקר לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט גבינה.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
מפזרים 2 כפות גבינה בכל אחד 8 קערות מרק; למלא קערות עם מרק.