עוף פטוצ'יני אלפרדו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פטוצ'יני עוף אלפרדו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 44 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 642 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת פרמזן, גבינת פרמזן נוספת, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחצי וחצי הקרם תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קרם קוקוס עשה עם חצי & חצי כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. הציון הזה די טוב. נסו עוף עם פטוצ'יני אלפרדו, עוף פטוצ'יני אלפרדו, ו עוף פטוצ'יני אלפרדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
הסר למגבות נייר לניקוז, שמירת 1-2 כפות טפטופים.
קולים עוף בטפטופים עד שהוא כבר לא ורוד.
מוסיפים פטריות ובצל ירוק; מבשלים עד שהפטריות רכות.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את השמנת, הגבינה, הפפריקה והפלפל. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 5-10 דקות. מערבבים בייקון שמור.
מסננים פטוצ ' יני; מניחים בקערת הגשה.
הוסף תערובת עוף; לזרוק למעיל.