קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות31
מגזין

עוף שום על אורז

עוף שום על אורז
עוף שום על אורז לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 980 קלוריות , 49 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש מתכון אחד . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קליפת תפוז, דבש, ג'ינג'ר טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , אורז קרבו (סלט אורז) וכרובית, אורז חום ואורז מטוגן ירקות .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את הבצל, השום, מיץ הלימון, רוטב הסויה, הדבש והג'ינג'ר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
יוצקים חצי לתוך שקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף עוף. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים לפחות שעה אחת. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
בסיר קטן מביאים לרתיחה מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אורז, פטרוזיליה וקליפת תפוז. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. בינתיים, במחבת קטנה, מבשלים את העוף והמרינדה השמורה עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל