קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

פאי בראנץ ' בצל

פאי בראנץ ' בצל
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 395 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, מלוחים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו ריבועי בראנץ ' בצל, בראנץ ' של יום ראשון: חביתת מנגולד ובצל, ו רעיון בראנץ', הדרך שלי-אני מזהה את בראנץ 'דה בראנץ' מא פאג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בצל בכף 1 חמאה למשך 8-10 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
2
מסירים מהאש.
3
בקערה קטנה מקציפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל. מערבבים בצל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
4
יוצקים לתוך 7-ב משומן. צלחת עוגה.
5
מפזרים גבינה. ממיסים את החמאה שנותרה; זורקים עם פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
מפזרים מעל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.