פאי תפוחי אדמה
פאי תפוחי אדמה עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 586 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. לכו לחנות וקנו מלח, בצל, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-50 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון ספוניקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו את מרק תפוחי אדמה אפויים עמוס עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות , פאי טלה ובטטה בסיר , ופאי תפוחי אדמה וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה; מוסיפים את השומן והחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים מים ומערבבים קלות בעזרת מזלג. יוצרים כדור בצק; מחלקים אותו לשניים. על משטח מקומח קלות, מרדדים חצי אחד כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ. למילוי, מערבבים תפוחי אדמה, בצל, מלח, פלפל ופטרוזיליה. מניחים בעזרת כף על הקלתית; מפזרים חמאה בנקודות.
לרדד את הבצק הנותר כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; להניח מעל המילוי. לסגור ולקפל את הקצוות; ליצור מספר חריצים בקרום העליון.
אופים ב-375 מעלות למשך שעה.
יוצקים את השמנת לחריצים שבקלית; מחזירים לתנור ל-25 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
יש להניח לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.