קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי תפוחי אדמה

פאי תפוחי אדמה
פאי תפוחי אדמה עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 586 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. לכו לחנות וקנו מלח, בצל, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-50 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון ספוניקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו את מרק תפוחי אדמה אפויים עמוס עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות , פאי טלה ובטטה בסיר , ופאי תפוחי אדמה וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה; מוסיפים את השומן והחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
מוסיפים מים ומערבבים קלות בעזרת מזלג. יוצרים כדור בצק; מחלקים אותו לשניים. על משטח מקומח קלות, מרדדים חצי אחד כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ. למילוי, מערבבים תפוחי אדמה, בצל, מלח, פלפל ופטרוזיליה. מניחים בעזרת כף על הקלתית; מפזרים חמאה בנקודות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
3
לרדד את הבצק הנותר כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; להניח מעל המילוי. לסגור ולקפל את הקצוות; ליצור מספר חריצים בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
אופים ב-375 מעלות למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
5
יוצקים את השמנת לחריצים שבקלית; מחזירים לתנור ל-25 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
6
יש להניח לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.