קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות26
מגזין

פיצה זית קיץ

פיצה זית קיץ
קיץ זית פיצה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 678 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם שמן זית, טורטיות קמח, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זהו מתכון די יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 74% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ירקות קיץ , בזיליקום, זית ופטה פוקצ'ה , ועוגה עם יין ושמן זית .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מביאים סיר מים לרתיחה. מרתיחים עגבניות כ-5 דקות, מוציאים מהמחבת וזורקים לקערת מים קרים. מקלפים, וחותכים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים חצאי עגבניות עם הצד החתוך כלפי מעלה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מזלפים שמן זית, ומתבלים במלח, פלפל וטרגון לפי הטעם. שמור 1 כפית טרגון למועד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
אופים 12 דקות בתנור שחומם מראש. בינתיים מערבבים את השעועית והפטריות במיכל של מעבד מזון או בלנדר ומעבדים לתערובת חלקה. מניחים בצד בכלי קטן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את השום, ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לריח.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים את משחת השעועית והפטריות ומערבבים לתערובת. כשהעגבניות מוכנות מכניסים אותן למעבד המזון ומעבדים כ-10 שניות. העגבניות לא צריכות להפוך לעיסה, אלא יותר לעיסה. מערבבים מעט בכל פעם את העגבניות למחבת ומתבלים בתיבול עופות ובכפית הטרגון הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
חום דרך.
10
מכניסים טורטיות לתנור ומבשלים כדקה אחת, או עד שהן מתקשות מעט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
מוציאים מהתנור, ומניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
מורחים מעט רוטב על הצד השחום של כל טורטייה, מפזרים פרוסות זית ומכסים בנדיבות בגבינת מוצרלה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
13
אופים 3 עד 5 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהגבינה נמסה והשוליים משחימים קלות. מצננים כמה דקות ואז חותכים לרבעים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף