קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות26
מגזין

פיצה זית קיץ

פיצה זית קיץ
קיץ זית פיצה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 678 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם שמן זית, טורטיות קמח, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זהו מתכון די יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 74% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ירקות קיץ , בזיליקום, זית ופטה פוקצ'ה , ועוגה עם יין ושמן זית .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מביאים סיר מים לרתיחה. מרתיחים עגבניות כ-5 דקות, מוציאים מהמחבת וזורקים לקערת מים קרים. מקלפים, וחותכים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מניחים חצאי עגבניות עם הצד החתוך כלפי מעלה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מזלפים שמן זית, ומתבלים במלח, פלפל וטרגון לפי הטעם. שמור 1 כפית טרגון למועד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
אופים 12 דקות בתנור שחומם מראש. בינתיים מערבבים את השעועית והפטריות במיכל של מעבד מזון או בלנדר ומעבדים לתערובת חלקה. מניחים בצד בכלי קטן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
7
מוסיפים את השום, ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לריח.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
8
מוסיפים את משחת השעועית והפטריות ומערבבים לתערובת. כשהעגבניות מוכנות מכניסים אותן למעבד המזון ומעבדים כ-10 שניות. העגבניות לא צריכות להפוך לעיסה, אלא יותר לעיסה. מערבבים מעט בכל פעם את העגבניות למחבת ומתבלים בתיבול עופות ובכפית הטרגון הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
חום דרך.
10
מכניסים טורטיות לתנור ומבשלים כדקה אחת, או עד שהן מתקשות מעט.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
11
מוציאים מהתנור, ומניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
12
מורחים מעט רוטב על הצד השחום של כל טורטייה, מפזרים פרוסות זית ומכסים בנדיבות בגבינת מוצרלה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
13
אופים 3 עד 5 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהגבינה נמסה והשוליים משחימים קלות. מצננים כמה דקות ואז חותכים לרבעים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)