פיצה זית קיץ
קיץ זית פיצה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 678 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם שמן זית, טורטיות קמח, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זהו מתכון די יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 74% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ירקות קיץ , בזיליקום, זית ופטה פוקצ'ה , ועוגה עם יין ושמן זית .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מביאים סיר מים לרתיחה. מרתיחים עגבניות כ-5 דקות, מוציאים מהמחבת וזורקים לקערת מים קרים. מקלפים, וחותכים לשניים.
מניחים חצאי עגבניות עם הצד החתוך כלפי מעלה על תבנית אפייה.
מזלפים שמן זית, ומתבלים במלח, פלפל וטרגון לפי הטעם. שמור 1 כפית טרגון למועד מאוחר יותר.
אופים 12 דקות בתנור שחומם מראש. בינתיים מערבבים את השעועית והפטריות במיכל של מעבד מזון או בלנדר ומעבדים לתערובת חלקה. מניחים בצד בכלי קטן.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את השום, ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לריח.
מוסיפים את משחת השעועית והפטריות ומערבבים לתערובת. כשהעגבניות מוכנות מכניסים אותן למעבד המזון ומעבדים כ-10 שניות. העגבניות לא צריכות להפוך לעיסה, אלא יותר לעיסה. מערבבים מעט בכל פעם את העגבניות למחבת ומתבלים בתיבול עופות ובכפית הטרגון הנותרת.
מכניסים טורטיות לתנור ומבשלים כדקה אחת, או עד שהן מתקשות מעט.
מוציאים מהתנור, ומניחים על תבנית אפייה.
מורחים מעט רוטב על הצד השחום של כל טורטייה, מפזרים פרוסות זית ומכסים בנדיבות בגבינת מוצרלה מגוררת.
אופים 3 עד 5 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהגבינה נמסה והשוליים משחימים קלות. מצננים כמה דקות ואז חותכים לרבעים ומגישים.