קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות25
ציון בריאות44
מגזין

פסטות

פסטות
מאפים עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1428 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 25 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם קמח, מלח, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כף מעולה של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פסטות השני, מאפים אנגליים, ו פסטות קורניש.

הוראות

1
מוסיפים את כל מרכיבי המילוי לקערת ערבוב גדולה. דחפו את הירקות לבשר עד שהכל מעורבב היטב. כל הירקות צריכים להיקשר יחד עם הבשר. אם יש לך כל רופף ירקות להסתובב לשמור ערבוב ומחייב. מניחים בצד עד מוכן לבנות פסטות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לקרום: בקערת ערבוב גדולה נפרדת מוסיפים את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
לשלב יחד, ולאחר מכן להוסיף את 2 סוגים של קיצור. שוברים את הקיצור תוך כדי עבודה עם הקמח. אתה רוצה לקבל חתיכות קטנות בגודל אפונה של קיצור וקמח בשילוב אך לא מעורב יתר על המידה. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, המים והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים לקמח ומערבבים ומקפלים את התכולה יחד, דוחפים בעדינות את הקמח והתערובת הנוזלית עד שהם יחד בעקביות בצק גדולה. להרים את התערובת ולהמשיך להפוך אותו על גבי הנוזל ופשוט לדחוף אותו לתוך הנוזל לא מעל לערבב את הבצק. מכסים את הבצק ומצננים אותו לפני הגלגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
לוקחים חלק מהבצק ומניחים על דלפק מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מרדדים את הבצק לעובי של לא יותר מ - 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מרדדים סדין גדול ככל שנוח לכם; אנו משתמשים בצלחת בגודל 8 אינץ ' וחותכים קרום לכל פסטה. לאחר חיתוך הקרום, עבדו את השאריות בחזרה ליריעות הבאות. עשו זאת כמה פעמים שנדרש כדי לנצל את כל הבצק. עם עובי עקבי אתה צריך לקבל על 25 קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
ברגע שיש לך קרום שלך התגלגל אתה יכול להתחיל מילוי.
10
הניחו את הקרום ושטפו ביצה מחצית מהקרום הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
הניחו 1 כוס מילוי במרכז כל קרום. מקפלים לשניים בעדינות, נזהרים לא לקרוע את הבצק. לאחר הקיפול, השתמש במזלג כדי לכווץ את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מניחים מאפים על תבנית מרופדת, תוקעים חורי מזלג מעל ליצירת כיסי אוויר, שוטפים את הביצה ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
אופים עד שהקרום מזהיב ומגיעים לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף