פרושוטו עם אגסים וארוגולה
אם יש לכם בערך 10 דקות במטבח, פרוסצ'וטו עם אגסים ורוקט עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי וראשוני שכדאי לנסות. תוספת זו מכילה 175 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 62 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 86 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכוונים אותו שוב. אם יש לכם עלי רוקט, שמן זית, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו את מרק ערמונים ופטריות בר עם קרם פרמזן ואגסים , צ'אטני/קומפוט תפוחים, אגסים ותמרים , ואגסים ובטטות קלויים במייפל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את הארוגולה בקערה. חותכים את האגס לרבעים לאורכו ומוציאים את הליבה.
חותכים לרבעים ואז שוב לחצי. מוסיפים את מיץ מחצי לימון, עלי טימין, שמן זית, מלח ופלפל לאגס.
מניחים כמה עלי ירקות מעורבבים על כל פרוסת פרוסצ'וטו יחד עם פרוסת אגס ומגלגלים לצרור הדוק.
חותכים כל חבילה לשניים, כדי לקבל 16 חתיכות.