קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

צ'אודר צדפות

צ'אודר צדפות
אם ברצונך להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, ייתכן ש-Clam Chowder הוא מתכון שכדאי לנסות. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 780 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -60 גרם שומן כל אחת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. אם יש לכם פפריקה, עלי דפנה, מרסלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חמין צדפה , חמין צדפה , ו- Clam Chowder .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים סיר גדול או רונדו על הכיריים ומוסיפים 3 כוסות מים. מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים את הצדפות. מבשלים עד שהצדפות נפתחות. למרות שחשוב לערבב את הצדפות תוך כדי בישול, זהירות מכיוון שהקליפות שבירות ונשברות בקלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף, לטעםרוטב חריף, לטעם
רוטב חריף, לטעםרוטב חריף, לטעם
2 כרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקים וחתוכים לקוביות2 כרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקים וחתוכים לקוביות
כרישה (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקה וחתוכה לקוביותכרישה (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקה וחתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
5 קילו צדפות קטנות צוואריות, קרצוף במים קרים עד שלא נשאר גרגיר על הקליפות5 קילו צדפות קטנות צוואריות, קרצוף במים קרים עד שלא נשאר גרגיר על הקליפות
צדפות צווארון קטנות, משופשפות במים קרים עד שלא נשאר חצץ על הקונכיותצדפות צווארון קטנות, משופשפות במים קרים עד שלא נשאר חצץ על הקונכיות
3
שמים את הצדפות במסננת ושומרים את נוזלי הבישול. צדפים את הצדפות; לזרוק את הקליפות ולשמור את בשר הצדפה ואת הנוזל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
רוטב ווסטרשייר, לטעםרוטב ווסטרשייר, לטעם
רוטב ווסטרשייר, לטעםרוטב ווסטרשייר, לטעם
ציוד שתשתמש בו
4 תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'4 תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבייקון לסיר גדול נוסף ומבשלים על אש בינונית עד לפריכות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה זהב יוקון, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'תפוחי אדמה זהב יוקון, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שטוף וחתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'שטוף וחתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
5
מסננים את הבייקון בעזרת כף מחוררת על נייר סופג, מפדרים בפלפל חלבי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מוסיפים את החמאה לשומן הבייקון שבסיר ומבשלים במהירות את הסלרי, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
מוציאים את הסלרי בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מוסיפים לסיר את השום, הכרישה והבצל ומפזרים מלח ופלפל שחור. מבשלים עד שהירקות נעשים רכים ושקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את הוורמוט. ממשיכים לבשל עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
11
בינתיים מערבבים בסיר גדול נוסף את השמנת, הטימין, תפוחי האדמה ועלי הדפנה. מביאים את התערובת לרתיחה עדינה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
13
מוסיפים מעט רוטב חריף ווסטרשייר. מערבבים לתערובת. טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
14
יש סיכוי טוב שיהיה חצץ בנוזל הבישול של הצדפה. מסננים ומוסיפים לתערובת הבצל/כרישה. מערבבים לתערובת. טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
15
מערבבים עם תערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
16
מוסיפים את בשר הצדפה, הסלרי השמור, הטרגון והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
17
מוציאים וזורקים את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
18
מוסיפים את המרסלה. טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
19
מוסיפים עוד שמנת ומים אם צריך. משטחים עם הבייקון ממש לפני ההגשה ומגישים עם
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
20
לחם אפוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
21
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מסדרים את הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת. ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש קטנה ומוסיפים את השום.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
22
מפזרים מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
23
מחממים בעדינות במשך דקה. השתמשו במברשת מאפה כדי לצפות את פרוסות הלחם בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
24
יוצקים את כל החמאה שנותרה לתחתית תבנית האפייה. מפזרים את הלחם בפפריקה וזרעי השמיר.
מרכיבים שתצטרך
זרע שמירזרע שמיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
25
מניחים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים עד שהפרוסות שחומות ופריכות, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
26
מוציאים ומצננים כדקה לפני ההגשה לצד המרק.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה אדומים קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 תפוחי אדמה אדומים קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.pre-sliced bacon, cut into 1-inch piecespre-sliced bacon, cut into 1-inch pieces2גב שומן חזירגב שומן חזיר2ביוןgreen celery, washed, trimmed and sliced into 1/2-inch roundsgreen celery, washed, trimmed and sliced into 1/2-inch rounds1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שמירזרעי שמיר2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרורמוט יבשורמוט יבש2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרורמוט יבשורמוט יבש1אוראו ממולאים כפוליםשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ12 כפיות אבקת שוםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורןשום, קלופים וטחוןשום, קלופים וטחון4ציפורןgarlic, peeled, halved lengthwise and cut into thin slicesgarlic, peeled, halved lengthwise and cut into thin slices4761 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6שרימפס וורידיםHot sauce, for flavorHot sauce, for flavor6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל לבן טחון טרימלח כשר ופלפל לבן טחון טרי2leeks (white and light green part only), cleaned and dicedleeks (white and light green part only), cleaned and diced340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.littleneck clams, scrubbed in cold water until no grit remains on the shellslittleneck clams, scrubbed in cold water until no grit remains on the shells12 כפיות אבקת שוםמרסלה יבשהמרסלה יבשה2חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6שרימפס וורידיםWorcestershire sauce, for flavorWorcestershire sauce, for flavor1קטןבצל צהוב, קלופים וחתוכים לקוביותבצל צהוב, קלופים וחתוכים לקוביות4Yukon gold potatoes, washed and cut into 3/4-inch diceYukon gold potatoes, washed and cut into 3/4-inch dice

יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, 3 כפות חרדל יבש,, סוג פריט בתפריט

חמין צדפה עובד ממש טוב עם שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך דרך המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.