קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

צדפות עוף של מייגן

צדפות עוף של מייגן
צדפות העוף של מייגן הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן canolan, בצל, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה טוב. נסו צדפות סקלופיני, צדפות סקלופיני, ו צדפות סקלופיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל שחור. מסדרים את העוף במחבת ומטגנים פאן עד חום זהוב, כבר לא ורוד במרכז, והמיצים לרוץ ברור, על 10 דקות בכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
2
מעבירים את העוף למגש גדול, ומכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
3
להחזיר את המחבת לתנור ולהפחית את החום בינוני. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את היין הלבן לגרד את כל חתיכות חומות מהמחבת עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מוסיפים את ציר העוף וממשיכים לבשל ולערבב עד שהנוזל מצטמצם, כ-5 דקות. מערבבים את השמנת הכבדה וקמח; לבשל ומערבבים עד מעובה. מעל העוף עם הרוטב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו