צלי חזיר תפוח
צלי חזיר עם תפוחים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. תמורת 1.8 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכסה 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -31 גרם חלבון , 6 גרם שומן , וסך הכל 221 קלוריות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-537 יגידו שהוא קלע בול. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן . אם יש לכם שמנת, ציר בקר, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה ו-35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 94% . ציון זה הוא אדיר. מתכונים דומים: צלי חזיר שום ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה, תרד מבושל וקרם מלפפון מקרר , צלי נתח חזיר עסיסי ורך , ופלורנטין חזיר צלוי ברוטב רימונים .
הוראות
חותכים שמונה עד עשרה חריצים בקוטר 2.5 ס"מ בחלק העליון של הצלי; מכניסים פרוסות שום. במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מצופה בתרסיס שמן, משחימים את הצלי מכל הצדדים.
בקערה קטנה, ערבבו את החרדל, החומץ, הטימין והמרווה; מרחו מעל הצלי. בסיר קטן, ערבבו את הציר, מיץ התפוחים והריבה. בשלו וערבבו על אש בינונית עד שהריבה נמסה; שפכו על הצלי. סדרו את התפוחים סביב הצלי.
כסו ואופים ב-350 מעלות צלזיוס במשך שעה עד שעה ורבע או עד שמדחום מראה 145 מעלות צלזיוס, תוך כדי פיזור מדי פעם.
הוציאו את הצלי לצלחת הגשה חמה; הניחו לו לעמוד 10 דקות לפני הפריסה.
בינתיים, הסירו את השומן ממיצי המחבת. הניחו בצד חצי כוס מיצים; שפכו את המיצים והתפוחים הנותרים לסיר גדול.
ערבבו קורנפלור ושמנת חמוצה עד לקבלת תערובת חלקה; ערבבו לתוך נוזלי המחבת ששמרתם. ערבבו לתוך סיר. הביאו לרתיחה על אש בינונית; בשלו וערבבו במשך 2 דקות או עד להסמכה קלה.