צלעות גב מזוגגות בפפריקה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות גב מזוגגות בפפריקה. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 307 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-27 דקות . גשו לסופר וקנו פפריקה, מים, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר גב תינוק מנגל ושעועית גריל של בוש , צלעות גב לתינוק עם חליטה בקפה וצלעות גב מעושנות .
הוראות
מחלקים צלעות בין שתי שקיות ניילון גדולות וכבדות הניתנות לאטימה.
בקערה מערבבים יחד את שאר החומרים ופלפל, לפי הטעם, ויוצקים על הצלעות. אטום שקיות, דוחף את עודפי האוויר. מרימים צלעות, צוננות, הופכים שקיות מדי פעם, למשך הלילה.
מחממים תנור ל-275 מעלות F.
מעבירים את הצלעות והמרינדה לתבנית צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק צלעות בשכבה וצולים צלעות, מכוסות, הופכים מדי פעם, למשך 4 שעות.
ניתן להכין צלעות יומיים קדימה, לקרר, לחשוף ולקרר, מכוסה. מחממים מחדש את הצלעות בתנור שחומם מראש ל-375 מעלות F עד שהם חמים, כ-12 דקות.