צלעות חזיר גבינה כחולה
צלעות חזיר גבינה כחולה דורשות כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 522 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -42 גרם שומן למנה. אם יש לכם צלעות חזיר, אבקת שום, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . למתכון הזה של Taste of Home יש 3 מעריצים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 59% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר גבינה , סלט סלק וגבינה כחולה עם רוטב ויניגרט הדרים , ובורגר הודו גבינה כחולה ופטריות .
הוראות
בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 15-20 דקות או עד שמסמיך. בינתיים, במחבת גדולה, משחימים צלעות חזיר בשמן על אש בינונית עד שהמיץ מתבהר, כ-20 דקות.
מערבבים את הגבינה הכחולה לתוך השמנת; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהגבינה מתרככת.