קוגל תפוחי אדמה
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא מוצרי חלב לקופסת המתכונים שלכם, קוגל תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-12 מנות עם 207 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 35 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. אם יש לכם שמן קנולן, תפוחי אדמה, קמח מצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה היהודית הזו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מתאים גם כמתכון ראשוני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כשעה . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון כפית של 43% , המנה הזו טובה.קוגל אטריות עם אננס ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב , קוגל תרד , ומרק תפוחי אדמה אפויים עמוס עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. בקערה גדולה, טורפים ביצים, קמח מצה, מלח ופלפל.
במעבד מזון המצויד במכשיר לגרירת גרדים, גרדו לסירוגין את תפוחי האדמה והבצל.
מוסיפים לתערובת הביצים; מערבבים לציפוי. בסיר קטן, מחממים שמן על אש בינונית עד שהוא מתחמם. מערבבים לתוך תערובת תפוחי האדמה.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33x23 ס"מ.
אפו 40-50 דקות או עד להזהבה.