קישואים עם נקניקיות
הכנת קישואים עם נקניקיות אורכת כשעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מתאים ל-2 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון נטול גלוטן, קטוגני ומומלץ זה מכיל 780 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -60 גרם שומן למנה. תמורת 3.62 דולר למנה , מתכון זה מכסה 33% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, נקניקיות טחונות, שמן זית וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכון זה אהוב על ידי 7 חובבי אוכל וטבחים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סביר של 78% , וזה ציון מוצק. מתכונים דומים: את קרוסטיני רדיצ'יו מלוח ופרוסצ'וטו עם סאפה סירופי מתוק , סלט אבוקדו ועגבניות עם שרימפס בגריל ופרוסות תפוחי אדמה עם גבינת ברי קטנה .
הוראות
במחבת, טגנו את הנקניקיות עד שהן כבר לא ורודות; סננו.
מוציאים את הנקניק ומניחים בצד. באותה מחבת, מטגנים בצל, פלפל ירוק ושום בשמן ובחמאה עד לריכוך. מוסיפים את הנקניק, גבינת פרמזן וחצי כוס רוטב ספגטי.
מניחים את חצאי הקישואים, כאשר הצד החתוך כלפי מעלה, בתבנית אפייה מרובעת משומנת בקוטר 20 ס"מ.
מורחים בתערובת נקניקיות. מכסים ואפים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד שהנקניקיות רכות. מעל מפזרים גבינה ורוטב הספגטי שנותר.
אופים, ללא מכסה, במשך 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.