קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קרם ברולה לובסטר תירס

קרם ברולה לובסטר תירס
המתכון של קרם ברולה לובסטר תירס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך שעה ו-25 דקות בערך. מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מגיש 6 ומחירו 3.2$ למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -15 גרם חלבון , 34 גרם שומן , ובסך הכל 405 קלוריות . אם יש לכם פלפל, מלח, בשר לובסטר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך מצוין. קרם ברולה שוקולד לבן עם תות שדה {קרם ברולה ערכת מתנה} , קרם ברולה תירס וקרם ברולה תירס מתוק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
(זנב ו/או טופר)(זנב ו/או טופר)
2
בסיר בינוני על אש בינונית מערבבים את גרעיני התירס, השמנת, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות כדי לאחד טעמים.
מרכיבים שתצטרך
2 גרם פרמזן מגורר דק2 גרם פרמזן מגורר דק
גרעינים תירסגרעינים תירס
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
טורפים את הביצים יחד בקערת ערבוב. מערבבים פנימה מעט מתערובת התירס החמה, כדי למתן את הביצים, ואז מוסיפים את שאר תערובת התירס.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מעבירים את התערובת לבלנדר וטוחנים. מעבירים את התערובת דרך מסננת דקה, לתוך קערה, בעזרת מרית גומי או מצקת קטנה כדי ללחוץ החוצה את כל הנוזלים. השליכו את המוצקים.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
5
שים 6 (6 אונקיות) רמקינים קרמיים בתבנית אפייה בעומק 2 אינץ'. מצקת פנימה את תערובת התירס, מחלקים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
6
יוצקים מי ברז חמים לתבנית האפייה, ממלאים את הכלי כחצי.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים כ-35 דקות. בדוק אם יש תנודות קלות ואז הוציאו אותם מהתנור והניחו להתקרר למשך 10 דקות לפחות. מעל כל רמקין באופן שווה את בשר הלובסטר ומפזרים את הפרמזן. להבעיר את הגבינה או לשים אותם מתחת לצלייה כדי להשחים ופריכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצל ירוק, קצוץ דק1 כף בצל ירוק, קצוץ דק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מכינים מראש: לאחר שהרפרפות מבושלות, מצננים לחלוטין ומקררים עד להגשה. כשמוכנים להגשה, הביאו לטמפרטורת החדר והמשיכו לצרף את הרמקינס עם לובסטר וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים יגיע למקום גם כן. ה-Vocoret Chablis עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-38 דולר לבקבוק.
ווקרט שאבלי
ווקרט שאבלי
הקרקעות הקימרידג'יאניות (העשירות באבני גיר) העוברות דרך שאבלי נותנות ליינות את המינרליות האופיינית להם, שניתן לתאר גם כאקדח, גיר וביינות של Vocoret & Fils, טעם של אבן רטובה. הענבים גודלו על גבעות גירי של אבן גיר קימרידג'ית מעורבת עם חימר פורטלנדי. יין זה לוכד את האופי הטיפוסי של שאבלי עם מינרליות פלדה, ביטוי הדרים ממוקד וחומציות מוצקה. מגישים כאפריטיף או עם צדפות, פירות ים, חלזונות, שרקוטרי, גבינת עיזים, גבינת גרוייר.