קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

קרפים עם חמאת בוטנים וריבה

קרפים עם חמאת בוטנים וריבה
הכנת קרפים עם חמאת בוטנים וריבה אורכת כ -35 דקות מתחילתם ועד סופן. תמורת 1.05 דולר למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-4 סועדים. מנה אחת מכילה 531 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש סוכר, חלב, מלח ים וחמאה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 52% , שהוא ציון מוצק. נסו קרפים ללא גלוטן מקינואה וקמח תירס , קרפים עם סלמון וברוקולי , וקרפים עם גלידה של נוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, ערבבו את הביצים, החלב, הקמח, הסוכר והמלח. טחנו עד לקבלת בלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
חממו מחבת טפלון בקוטר 25 ס"מ על אש בינונית-נמוכה. המיסו קוביית חמאה אחת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
3
הוסיפו 1/4 כוס בלילה והטו את המחבת במהירות כדי ליצור שכבה אחידה של בלילה בתחתית המחבת. בשלו במשך דקה אחת, עד שהקרפ מתייצב ומשחים מעט. בעזרת מרית עמידה בחום, שחררו בזהירות את הדפנות והפכו בעדינות את הקרפ. בשלו במשך דקה אחת. חזרו על הפעולה עם הבלילה והחמאה הנותרים, תוך כדי ערימה של הקרפים זה על גבי זה בצלחת כשהם מוכנים. אמורים להיות לכם 8 או 9 קרפים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
4
הוסיפו כף אחת של חמאת בוטנים לכל קרפ, ובעזרת גב של כף, מורחים באופן שווה על הקרפים, תוך השארת שוליים של 1.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מורחים 2 כפיות ריבה מעל חמאת הבוטנים. מרפדים 5 עד 6 אוכמניות במרכז כל קרפ. קפלו את הקרפ לשניים מעל האוכמניות. קפלו את שני הקצוות פנימה והמשיכו לגלגל לצורת צינור. חזרו על הפעולה עם שאר המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
6
חותכים כל קרפ לחצי אופקית ומסדרים על מגש. מפזרים סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
7
צילום: קאט טויטש