רוטב הולנדייז במיקרוגל
רוטב הולנדייז במיקרוגל הוא רוטב צמחוני המורכב מ-אובו-לקטו . מתכון זה מספיק ל-10 מנות . מנה אחת מכילה 75 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -15 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. גשו לחנות וקנו חמאה, מלח, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. עם ציון של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: ביצי בנדיקט עם סלמון מעושן ורוטב הולנדייז לימון ושמיר , בראוניז מהיר לתיקון במיקרוגל ועוגת ספל שוקולד ללא ביצים במיקרוגל .
הוראות
בכלי בנפח 1 ליטר המתאים למיקרוגל, חממו 2 כפות חמאה, ללא מכסה, בעוצמה גבוהה במשך 20 שניות או עד להמסה.
טורפים פנימה את הקמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את החלב. מעבירים למיקרוגל, ללא מכסה, בעוצמה גבוהה למשך 45 שניות; טורפים קלות.
חממו 45 שניות נוספות או עד להסמכה.
טורפים פנימה את החמאה הנותרת עד שהיא נמסה.
בקערה קטנה, טרפו חלמוני ביצה; הוסיפו כמות קטנה של תערובת חלב חמה. החזירו את הכל לקערה של ליטר אחד, תוך ערבוב מתמיד.
טורפים פנימה את מיץ הלימון והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. מחממים במיקרוגל, ללא מכסה, בעוצמה גבוהה במשך 30-60 שניות או עד שהמדחום יראה 71 מעלות צלזיוס. מקררים שאריות.