רול אפים של עוף תרד
רול-אפס עוף עם תרד הוא מנה ראשונה ל-2 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -44 גרם חלבון , 20 גרם שומן , וסך של 423 קלוריות . תמורת 2.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם קמח, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . עם ציון כפית של 65% , מנה זו מוצקה. רול-אפס עוף עם גבינת פטה ורוקט , רול-אפס עוף בקארי ורול -אפס עוף מקסיקני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
משטחים את העוף ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי; שכבה עם תרד וגבינה.
מגלגלים ומצמידים בעזרת קיסמים. בקערה רדודה המתאימה למיקרוגל, ממיסים 1 כף חמאה.
מניחים פירורי לחם בקערה אחרת. טובלים את העוף בחמאה, ואז מגלגלים בפירורים.
מניחים את התפר כלפי מטה ב-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שמיצי העוף צלולים.
בסיר קטן ממיסים את יתרת החמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים מרק וחלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. השליכו קיסמים מגלילים; להגיש עם רוטב.