שוקולד-לביבות ירקות שוקולד עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים של ארוחת הבוקר. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 349 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פירות, שוקולד צ'יפס, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 25%. נסו חובבי שוקולד לביבות בראוניז פאדג'דלעת עם רוטב שוקולד קלואה, לביבות שוקולד שוקולד צ'יפס-דלות פחמימות וללא גלוטן, ו מבחן חלב השוקולד {: לביבות משי שוקולד} (מתכונים דומים).
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מכניסים את היוגורט, הגזר, שיבולת השועל, התרד, הקקאו, 1/4 כוס חלב, דבש, וניל ותפוחים לבלנדר איכותי. מערבבים על גבוה עד שהתערובת חלקה מאוד כמו עקביות של גלידה מומסת, בערך 1 דקה. אם התערובת סמיכה מדי, הוסיפו עוד 1/4 כוס חלב ותערבבו.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
גב שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/4 כוס יוגורט תות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחמניות לבנות
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את הביצים והדופק לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
יוצקים את התערובת המעורבת לקערה עם תערובת הקמח ומערבבים בעדינות 6 או 7 פעמים בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את השוקולד צ ' יפס ומערבבים עוד כמה פעמים. לא מעל לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
6
מחממים מחבת פנקייק או מחבת על אש בינונית. השתמש במברשת ציפוי כדי לשמן את התבנית, והבריש על מספיק שמן לציפוי המשטח.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את בלילת הפנקייק, בעזרת כף גדושה לפנקייקים קטנים או 1/4 כוס מידה לגדולים. מבשלים את הלביבות בצד אחד עד להופעת בועות גדולות, כ -2 דקות. הפוך את הפנקייק ולסיים בישול בצד השני, על 1 דקה.