לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את שפמנון עם רוטב לימון/חמאה. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 378 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.22$ למנה. אם יש לכם מיץ לימון, פילה שפמנון, פטריות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: שפמנון קמח תירס עם תיבול קייג'ון ורוטב טרטר מתובל , שפמנון מאונייר וטאקו שפמנון עם קרמן גבינת פימנטו וסלסת אבטיח .
הוראות
1
במחבת גדולה ממיסים חמאה על אש בינונית. מבשלים פטריות ושום, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות לימון או פרוסות, לא חובה
לימון או פלחים, לא חובה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים מרק או יין, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל; מבשלים 3 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים שפמנון, מבשלים, ללא מכסה, במשך 6 עד 8 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות עם מזלג. (רוטב חמאה יהיה דק.)