קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל אטריות חזיר שמנתי

תבשיל אטריות חזיר שמנתי
תבשיל אטריות שמנת עם חזיר אורך כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 1.11 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, בצל, חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. עם ציון כפית של 44% , מנה זו טובה. נסו את תבשיל אטריות עוף Homestlye , תבשיל אטריות טונה: מבשלות אמא , ואת תבשיל אטריות עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בינתיים, בסיר הולנדי, מטגנים את הסלרי, הפלפל והבצל בחמאה עד לריכוך. מוסיפים את המרק, החלב והמלח. בקערה גדולה מאוד, מערבבים את תערובת המרק, החזיר והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
סננו את הפסטה; הוסיפו לתערובת המרק וערבבו לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
3
מעבירים לשתי תבניות אפייה משומנות בגודל 33 x 23 ס"מ. מפזרים פירורי קרקרים מעל. מכסים ומקפיאים תבשיל אחד עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
4
אפו את הקדרה הנותרת, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
5
לשימוש בתבשיל קפוא: יש להפשיר במקרר למשך הלילה.
6
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
7
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-55 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן