תבשיל אטריות חזיר שמנתי
תבשיל אטריות שמנת עם חזיר אורך כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 1.11 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, בצל, חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. עם ציון כפית של 44% , מנה זו טובה. נסו את תבשיל אטריות עוף Homestlye , תבשיל אטריות טונה: מבשלות אמא , ואת תבשיל אטריות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בינתיים, בסיר הולנדי, מטגנים את הסלרי, הפלפל והבצל בחמאה עד לריכוך. מוסיפים את המרק, החלב והמלח. בקערה גדולה מאוד, מערבבים את תערובת המרק, החזיר והפטריות.
סננו את הפסטה; הוסיפו לתערובת המרק וערבבו לציפוי.
מעבירים לשתי תבניות אפייה משומנות בגודל 33 x 23 ס"מ. מפזרים פירורי קרקרים מעל. מכסים ומקפיאים תבשיל אחד עד 3 חודשים.
אפו את הקדרה הנותרת, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
לשימוש בתבשיל קפוא: יש להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-55 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.