קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס כבוש

תירס כבוש
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב לרפרטואר שלך, תירס כבוש עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 355 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך תבלין כבישה, תירס אוזניים, קינמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת זולה למדי. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 27% , המנה הזו לא כל כך אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את גורי קלח תירס (כלבי תירס) , גורי קלח תירס (כלבי תירס) וקלחי תירס .

הוראות

1
שוטפים את התירס ומניחים בקערה גדולה עם המלח ומספיק מים לכיסוי. מקררים עד הצורך. מעקרים שתי צנצנות 1 ליטר במים רותחים למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
בסיר ציר גדול מערבבים יחד את החומץ, הסוכר ותבלין הכבישה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3
מוסיפים את עלי הדפנה ומקל הקינמון. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם כדי לוודא שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
6 עד 8 גרגירי פלפל שחור שלמים6 עד 8 גרגירי פלפל שחור שלמים
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
4
מסננים ושוטפים את התירס במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מוסיפים לסיר עם תערובת הכבישה. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
6
מוציאים את התירס בעזרת כף מחוררת, וממלאים את הצנצנות הסטריליות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מוציאים את מקל הקינמון ועלי הדפנה מהנוזל וזורקים. מלאו את צנצנות התירס בתערובת החומץ עד למרחק של 1/2 אינץ' מהחלק העליון. התירס צריך להיות מכוסה לחלוטין. נגב את שולי הצנצנות במטלית נקייה. אוטמים עם מכסים וטבעות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
6 עד 8 גרגירי פלפל שחור שלמים6 עד 8 גרגירי פלפל שחור שלמים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
עבדו את הצנצנות באמבט מים חמים למשך הזמן המומלץ על ידי השלוחה המקומית באזורכם. רוב האזורים דורשים כ-10 דקות באמבט מים של 180 מעלות F (82 מעלות צלזיוס). להכניס למקרר לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק