קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

תרנגולות עלומות

תרנגולות עלומות
תרנגולות עלומות הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 733 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -51 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אם יש לך מלח, גזר, צרור עשבי תיבול של פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 80% . נסו קאפקייקס לתרנגולות , תרנגולות צלויות , וכשהתרנגולות צוחקות, אני אומר "אוינק!" (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העוף בסיר גדול מאוד או מחלקים על ידי שלוק הפרגיות ב-2 סירים.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את גרגירי הפלפל, השום, עלי הדפנה, הגזר, הסלרי, הבצל, פרוסות הלימון וצרור עשבי התיבול הקשורים בחוט.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
מפזרים מלח. מכסים את הפרגיות במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, רתיחה מתגלגלת. מבשלים שעה 15 דקות עד שעה 30 דקות, ואז מצננים את הפרגיות בציר שלהן. מסננים את המניה.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
4
מסירים את העור והעצמות מהתרנגולות ומושכים את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'