10 דקות פשטידות דלעת עם ויסקי קצפת הוא צמחוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, חצי וחצי, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פודינג לחם דלעת עם שמנת מוקצפת בורבון, פשטידות דלעת עם קצפת מתובלת, ו פשטידות דלעת וופי עם קרם בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 עם מתלה להגדיר באמצע. הפוך מילוי: בקערה, סוכרים להקציף, ביצים, תבלינים, מלח, ודלעת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להקציף בחצי-וחצי.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
מחלקים מילוי בין קליפות עוגה ואופים עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
4
בואו מגניב.
5
הפוך שמנת: Beat שמנת, סוכר, ויסקי עם מיקסר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה