10 דקות פשטידות דלעת עם ויסקי קצפת הוא צמחוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, חצי וחצי, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פודינג לחם דלעת עם שמנת מוקצפת בורבון, פשטידות דלעת עם קצפת מתובלת, ו פשטידות דלעת וופי עם קרם בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 עם מתלה להגדיר באמצע. הפוך מילוי: בקערה, סוכרים להקציף, ביצים, תבלינים, מלח, ודלעת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף בחצי-וחצי.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מחלקים מילוי בין קליפות עוגה ואופים עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
4
בואו מגניב.
5
הפוך שמנת: Beat שמנת, סוכר, ויסקי עם מיקסר עד אור ורך.