2 עגול באינטרנט-סלט תפוחי אדמה ושרימפס עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון
באינטרנט עגול 2-סלט תפוחי אדמה ושרימפס עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 75 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1500 קלוריות. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, בייקון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה נהדר. מתכונים דומים: שמנת חמוצה וסלט תפוחי אדמה בייקון, סלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ובייקון, ו סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק.
הוראות
1
בקערה הגשה, להקציף יחד את השמנת החמוצה, חרדל, פטרוזיליה, בייקון, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמנת חמוצה
חרדל
פטרוזיליה
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיף את תפוחי האדמה, שרימפס, וסלרי. לזרוק את הכל יחד עד שהוא כל מצופה עם הרוטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
תפוח אדמה
שרימפס
3
שים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים קמצוץ נדיב של מלח. לבשל במשך 8 דקות, כך שהם רכים אבל עדיין קצת מוצק. תתאמץ ותן להם להתקרר. כאשר הם מגניבים, לחתוך אותם לשניים בזהירות לגרוף את הקרביים באמצעות כפית או כדור מלון כדי ליצור כוס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מלון
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מלון Baller
סיר
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מכניסים את כוסות תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה, מוסיפים את השמן, רוזמרין ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. בזהירות לזרוק את כוסות תפוחי האדמה כדי לצפות אותם עם השמן. מסדרים את תפוחי האדמה, חותכים בצד, על תבנית אפייה ואופים עד שהכוסות משחימות ופריכות, כ -15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
רוזמרין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
קערה
6
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מכניסים את הבייקון למחבת קרה ומבשלים מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מסננים את הבייקון היטב על תבנית אפייה מרופדת בשקית נייר חומה. (להזמין 2 חתיכות של בייקון עבור עגול 2 מתכון שרימפס וסלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון.) קוצצים את 6 החלקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמה
שמנת חמוצה
שרימפס
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
בקערה מערבבים יחד את השמנת החמוצה, חרדל, 1 כף עירית, בייקון קצוץ, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את תפוחי האדמה על צלחת הגשה וממלאים כל אחד בכפית של שמנת חמוצה ותערובת בייקון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמנת חמוצה
תפוח אדמה
חרדל
עירית
בייקון
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מקשטים עם העירית הנותרת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עירית
10
לקלף את אורך כל מלפפון כדי ליצור פסים מתחלפים של unpeeled וקלף.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
11
חותכים את המלפפונים לתוך 12 (3/4 אינץ') חתיכות. לגרוף את המרכז באמצעות כפית או baller מלון, משאיר את החלק התחתון ואת הצדדים שלמים כדי ליצור כוס. (להזמין את המרכזים עבור 2 עגול מתכון טאקו עוף עם סלסה מלפפון.) הפוך אותם על מגבת ולתת להם לנקז בזמן שאתה עושה את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
עוף שלם
מלון
סלסה
ציוד שתשתמש בו
מלון Baller
12
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
13
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד בהיר, על 3 עד 4 דקות. מסננים ולשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
מים
14
הסר את הפגזים ולהשליך. (להזמין 12 שרימפס למתכון עגול 2 שרימפס וסלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון.)
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמה
שמנת חמוצה
קונכיות פסטה
שרימפס
בייקון
15
קוצצים את השרימפס לחתיכות קטנות ומכניסים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערה
16
מוסיפים את חזרת, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם, חצי פחית עגבניות (שומרים את החצי הנותר עבור טאקו עוף עגול 2 מתכון עם סלסת מלפפון) ו 1 כף פטרוזיליה. באופן שווה לחלק את תערובת שרימפס בין כוסות מלפפון. מסדרים אותם על מגש ומקשטים עם פטרוזיליה שנותרה.