קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 30 דק.
מנות112
ציון בריאות0
מגזין

30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.Jellâ ® חמוציות-תבלין מקפיא כתום

30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.Jellâ ® חמוציות-תבלין מקפיא כתום
גשו לסופר וקנו פירות, סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. הכנת המנה לוקחת כ 24 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים ® JELLÂ, 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.Jellâ ® אפרסק-ריבת מקפיא משמש, ו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא תפוזים ג'לי.

הוראות

1
יש לשטוף מיכלי פלסטיק נקיים ועפעפיים עם מים רותחים. יבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2
קוצצים דק או לטחון חמוציות. למדוד 2 כוסות של חמוציות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3
הסר חלק צבעוני של קליפת תפוזים באמצעות מקלף ירקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
4
להסיר ולהשליך את החלק הלבן שנותר של קליפת תפוזים. קוצצים את עיסת התפוזים, שומרים כל מיץ. חזור על הליך עם לימון. קוצצים קליפות תפוזים ולימון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
שלב את כל הפירות, כולל חמוציות, וקליפות. למדוד בדיוק 3 כוסות של תערובת פירות מוכן לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים תבלינים; מערבבים היטב. מערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
7
בואו לעמוד 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
8
מערבבים מים ופקטין בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. המשך רותחים ערבוב 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מוסיפים לתערובת פירות; מערבבים 3 דקות. או עד שהסוכר מומס וכבר לא מגורען. (כמה גבישי סוכר עשויים להישאר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
10
מלא את כל המכולות מיד בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות. נגב את הקצוות העליונים של מכולות; מיד לכסות עם מכסים.
11
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. רליש מוכן כעת לשימוש. לאחסן במקרר עד 3 שבועות או להקפיא מכולות נוספות עד 1 שנה. הפשרה במקרר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)