30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא תפוזים ג'לי
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין טבעוני? 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא תפוזים ג'לי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 118 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. אם יש לך פירות, סוכר, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא תפוזים ג'לי, 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא אפרסק ג'לי, ו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי פטל אוכמניות ריבה מקפיא (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף מיכלי פלסטיק נקיים ועפעפיים עם מים רותחים. יבש ביסודיות.
הסר חלק צבעוני של קליפת התפוזים באמצעות מקלף ירקות.
חותכים את הקליפה לרסיסים דקים, או קוצצים דק. לקלף ולהשליך את החלק הלבן שנותר של קליפת התפוזים. קוצצים דק את הפרי, שומרים כל מיץ.
מערבבים עם קליפת רסיס יחד עם מיץ לימון. למדוד 2-1 / 3 כוסות של תערובת פירות לתוך קערה גדולה. (במידת הצורך, להוסיף עד 1/2 כוס מים למדידה מדויקת. מערבבים בסוכר.
בואו לעמוד 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
מערבבים מים ופקטין בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקות.
מוסיפים לתערובת פירות; מערבבים 3 דקות. או עד שהסוכר מומס וכבר לא מגורען. (כמה גבישי סוכר עשויים להישאר.)
מלא את כל המכולות מיד בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות. נגב את הקצוות העליונים של מכולות; מיד לכסות עם מכסים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. המרמלדה מוכנה לשימוש. לאחסן במקרר עד 3 שבועות או להקפיא מכולות נוספות עד 1 שנה. הפשרה במקרר לפני השימוש.