קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

4-שלב עוף מרנגו

4-שלב עוף מרנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל 4-שלב עוף מרנגו. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוף מרנגו, עוף מרנגו, ו עוף פנה á la Marengo (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעלים מעט בקמח. במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה ומוסיפים את העוף. חום משני הצדדים, עד זהב יפה, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהמחבת ולהניח בצד על צלחת. באותו מחבת, להוסיף עוד שמן, במידת הצורך, יחד עם בצל, פטריות ופלפלים לטגן עד מתרכך וריחני, אבל לא צולע, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים כמה דקות כדי לבשל את הטעם הגולמי. להגביר את החום, ולהוסיף את היין / יין כדי deglaze המחבת ולתת לו להפחית במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את מרק הבשר והעגבניות. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, להוסיף את paillards השחום וכל מיצים מן העוף ולהפחית את החום לרתיחה. לבשל עד העוף הוא התחמם, על 3 דקות. כבה את החימום ומערבבים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.