4-שלב עוף מרנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל 4-שלב עוף מרנגו. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוף מרנגו, עוף מרנגו, ו עוף פנה á la Marengo (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעלים מעט בקמח. במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה ומוסיפים את העוף. חום משני הצדדים, עד זהב יפה, על 3 דקות לכל צד.
הסר מהמחבת ולהניח בצד על צלחת. באותו מחבת, להוסיף עוד שמן, במידת הצורך, יחד עם בצל, פטריות ופלפלים לטגן עד מתרכך וריחני, אבל לא צולע, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים כמה דקות כדי לבשל את הטעם הגולמי. להגביר את החום, ולהוסיף את היין / יין כדי deglaze המחבת ולתת לו להפחית במשך 2 או 3 דקות.
מוסיפים את מרק הבשר והעגבניות. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, להוסיף את paillards השחום וכל מיצים מן העוף ולהפחית את החום לרתיחה. לבשל עד העוף הוא התחמם, על 3 דקות. כבה את החימום ומערבבים את החמאה.
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.