קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

4-שלב עוף מרנגו

4-שלב עוף מרנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל 4-שלב עוף מרנגו. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוף מרנגו, עוף מרנגו, ו עוף פנה á la Marengo (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעלים מעט בקמח. במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה ומוסיפים את העוף. חום משני הצדדים, עד זהב יפה, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
הסר מהמחבת ולהניח בצד על צלחת. באותו מחבת, להוסיף עוד שמן, במידת הצורך, יחד עם בצל, פטריות ופלפלים לטגן עד מתרכך וריחני, אבל לא צולע, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים כמה דקות כדי לבשל את הטעם הגולמי. להגביר את החום, ולהוסיף את היין / יין כדי deglaze המחבת ולתת לו להפחית במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את מרק הבשר והעגבניות. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, להוסיף את paillards השחום וכל מיצים מן העוף ולהפחית את החום לרתיחה. לבשל עד העוף הוא התחמם, על 3 דקות. כבה את החימום ומערבבים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.